Denne er tatt fra en vitsekrok!
En mann i 40 årene fortalte sin kone en dag at han ikke lenger elsket henne og at han hadde funnet seg en ny. Han ga bare sin kone 3 dager på å flytte ut av deres store hus.
Hun brukte den første dagen til å pakke ned sakene sine i store flyttekartonger. Andre dagen kom flyttefirmaet og flyttet hennes ting. Tredje dagen satte hun seg ned,for siste gang. ved deres vakre spisebord, med levende lys. Hun satte på litt rolig bakgrunnsmusikk og serverte seg selv 1 kg reker, en boks med sort kaviar og engod flaske chardonnay. Når hun var ferdig å spise gikk hun rundt i hvert rom og la reke restene og kaviar fint i foldene i de store gardinlengdene. Etter dette ryddet hun av spisebordet, og gjorde oppvasken. Og deretter gikk hun derifra.

Når mannen kom hjem, med sin nye unge kjæreste var det ren fryd de første dagene. Men , sakte men sikkert, begynte huset å lukte. De prøvde alt, vasket og skuret. De undersøkte ventilasjonen etter døde mus og rotter og de bestilte tepperens. De hengte opp “air fresheners” over alt. Et vaskefirma kom for å gjøre stor rengjøring, så de fikk flytte ut noen dager.

De betalte til og med for å bytte ut vegg til vegg teppet, men desverre ,ingenting funket. Folk sluttet å komme på besøk. Håndverkere nektet å jobbe i huset, og hjemmehjelpen sluttet…Til slutt var det så galt at de ikke orket mer og bestemte seg for å flytte. En måned senere, selv etter å ha halvert prisen, hadde de ikke klart å finne noen som var intresert i å kjøpe deres stnkene hus. Ryktene spredde seg, meglerfirmaene ringte aldri tilbake til dem. Til slutt lånte de penger fra banken og kjøpte et nytt hus.

Ekskona ringte sin tidligere mann og spurte om hvordan alt sto til. Han fortalte henne så klart hele historien om det stinkene huset. Hun satt stille og hørte på alle hans klager. Når han hadde forklart henne hele historien sa hun at hun savnet sitt gammle hus utrolig mye og kunne tenke seg å redusere skilsmisse oppgjøret i utbytte av å få det gammle huset tilbake.

Klar over at hans ekskone ikke hadde noen anelse om forferdelig huset luktet, gikk han med på en pris som var en tiendedel av den taksterte verdien,bare hun signerte papirene samme dag. Hun gikk med på det og innen en time hadde hans advokat levert papirene. En uke senere sto mannen og hans nye kjæreste og flirte når de  så  flyttefirmaet  pakke  ned deres ting for å flytte  til deres  nye hjem  ,alt, inkludert gardinene.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende