Ja hva blogger vi om vi som blogger , spektret er stort å velge mellom det kan vi se på bloggene som blir skrevet .

Noen skriver om politikk,adre om dikt ,fine bilder, katter er også et tema her,hunder også har en plass her , naturbilderav turer som noen har vært på ,golf ,svaner, filmer og kino og mye mer .

Vi skriver vel stort sett om det som opptar oss , irreterer oss.

Temaer om mishandling av en psykopat, inncest, forsømt barndom ,rettsaker, alkehol ,narkotika ,utroskap og barn som er anderledes enn nomalt fungerende barn,da tenker jeg på de som er psykisk utviklingshemmet og hvor mye glede de kan gi , adhd ,tourretts syndrom og tristhet ;skillsmisse og vi må ikke glemme kjærligheten .

Karkutur tegningene  av muhamed ,Frp , Dyret i åpenbaringen og antikrist.

Hvordan en kler seg, fedme og masse strikkeoppskrifter og masse annet fint håndarbeide  og som viser at bloggere kan mer enn å blogge.

Det overnaturlige er også nevnt ,rettskriving og masse masse annet.

Men aller først blogger vi fordi vi liker det og fordi vi liker å lese det andre liker å blogge om slik som Nunzios vannvitige fortellinger og tegninger .

Argus ,dinamor ,alvekvinnen som nå velger å ikke blogge mer ,perzmo  siskan ,MariaMariaOslo , Vind-9 , mamsen ,amy , lisa ,grundes lille verden, Hais og Oda , blogg Roy ,adrian dice , hele_ nyh , Simonsen06 ,BeatPoet ,Starlett ,Heinikken ,  smilsaus og Femice . 

 Og mange flere bloggere også har det kommet en del nye blogger og jeg vil ønske dem alle vekommne som bloggere .

Alle liker å blogge og alle bloggerere bør respektere hverandre   . 

Har jeg glemt noen nå er det noen som føler seg forbi godt så bare si ifra mener ikke å utelukke noen ,husker bare ikke alle blogg navnene.

Er jeg tilgitt hvis jeg har glemt noen ? Det er ikke med vilje noen er glemt . 

Alle blogger fordi de liker det .

Er det temaer jeg har glemt nå mon tro kristendom  ,Nasjonnalsangen som oversettes til urdu og hvor det nye sental Sykehuset skulle ligge i Buskerud , det ble på Gullaug i 2012.

Ønsker alle dere bloggerere som skal på ferie en riktig god sommerferie her til lands eller om dere drar utenlands.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende